LIFESTYLE PODUZETNIK | DIGITALNI NOMAD
t@tomislavpancirov.com

Kako postati miran

Mirnoća je stanje uma koje se ne može naslijediti, ali se može naučiti. Kako bi postali mirni potrebna je vježba kroz situacije koje vam se događaju na vašem životnom putu, a jednom kada dostignete potpuni mir, bit ćete zadovoljniji i uspješniji u životu.
Mir se ne postiže preko noći, zato je potrebno strpljenje i puno vježbe, pogotovo za ljude koji za sebe znaju da su oduvijek bili energično nervozni, a žele promjenu. Već danas krenite prakticirati svoj put prema cilju tako da se sa situacijom koja vam upravo slijedi suočite na potpuno drugačiji način od dosadašnjeg.
Ako vas određena soba u prostoriji u kojoj trenutno boravite živcira do te granice da joj morate nešto ružno odbrusiti, nemojte. Stanite razmislite i zapitajte se: Zašto vama to treba? Zašto bi ste vi narušavali svoje zdravlje radi primjerice šefa, suradnika i ostalih zaposlenika u tvrtki u kojoj radite? Udahnite i kažite samom sebi: Mogu bolje. Odgovorite normalnim tonom i nastavite raditi ono što ste počeli. U početku ćete i dalje osjećati potrebu da odbrusite i kuhat ćete iz unutra, ali ako prakticirate svoj unutarnji mir svakim danom, rezultati će uskoro biti vidljivi.
Pripremio sam vam video u kojem govorim o svojoj mirnoći i situacijama u kojima sam ostao potpuno miran i kada se to činilo nemogućim. Ako vam se video sviđa lajkajte ga, podijelite svoje mišljenje i situacije kada ste uspjeli ostati potpuno mirni u kriznim situacijama te se pretplatite se na moj kanal kako bi dobili obavijest o još više korisnog sadržaja.

Odlučite se na promjenu i suočite sa sadašnjim stanjem
Jedno su samo riječi, a drugo je poduzeti korak prema potpunom zenu. Kao što sam već napisao, djelujte već danas i osjetite pozitivnu promjenu.
Relaxed Lotus GIF - Find & Share on GIPHY
Okrenite se pozitivnom i u stresnim situacijama
Nikad nije sve tako sivo i zbog toga u najgorim situacijama možemo pronaći nešto što će nam okupirati misli i umiriti nas. Ako morate čekati na cesti u koloni satima ili ste naručeni kod doktora, pročitajte knjige ili poslušajte određene podcastove koji će vas umiriti i inspirirati u vremenu kada sve što možete jest biti strpljivi i čekati. Možda vas inspirira i preporuka za mojih 5 najdražih knjiga, kao i preporuka za podcaste koje najviše volim.
https://www.instagram.com/p/BYWMKNphJL0/?hl=en&taken-by=lewishowes
Prakticirajte sreću
Mirnoća se u nekom dijelu može na kraju izjednačiti sa srećom. Ljudi koji su se naučili suočavati sa stresom i problemima, lakše se vesele stvarima oko njih, bile velike ili male. Mir može biti na kraju i vaša sreća jer miran duh znači i zdravije tijelo. Manje brige sigurno će doprinijeti i vašem zdravlju  tako da nemojte čekati, pronađite svoj mir i prakticirajte ga kroz šetnju, sport i rekreaciju, meditaciju, kavu, čaj, knjigu, podcast, film, glazbu ili bilo što drugo što vas može ispuniti.
 
https://www.instagram.com/p/BUzVGmOhHqI/

You might be interested in …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)