LIFESTYLE PODUZETNIK | DIGITALNI NOMAD
t@tomislavpancirov.com

Media kit

Za content suradnje preuzmite media kit s detaljima mojih digitalnih kanala, analitikom i opisom cijele priče na linku.

Vodič za planiranje

Neovisno o tome kada krećete u postavljanje svojih fokusa i želja za ovu godinu, bitno je da shvatite kako promjena kreće iznutra te kako se ništa neće promijeniti ako ne promjenite svoj mindset. Nadam se da će vam ovaj vodič pomoći u tome. Cijeli novi PDF vodič za planiranje godine s vježbama na 68 stranica preuzmite besplatno na: PDF – 2023. najbolja godina do sad

Nalazimo se u vremenu kada edukativnih resursa imamo i više nego što možemo pročitati. Ako preuzmete neki od ovih PDF-ova nemojte ga samo spremiti u folder da skuplja digitalnu prašinu. Odlučite se napraviti nešto s njim odmah.

IKIGAI predložak

Ovaj japanski koncept idealne točke holističkog biznsa me oduševio kada sam ga otkrio. Pomaže vam pronaći svrhu postojanja i rada na praktičan način. Radi se o Vennovom dijagramu koji pokazuje presjek svih stvari koje volite raditi, koje super radite, koje vam mogu biti plaćene i možda najvažnije – koje svijetu trebaju. Popunite ih, a potom popišite sve ideje koje vam dolaze iz središnje točke. Na ovaj način ćete stvoriti idealan biznis koji će biti i vaša strast i misija i zanimanje i poziv. Preuzmite PDF na linku.

Brend arhetip

Teoriju 12 arhetipova brenda osmislio je švicarski psiholog Carl Jung, a radi se o univerzalno prepoznatljivim tipovima karaktera ili uloga koje brend može utjeloviti. Kada kažemo da je netko buntovnik odmah je jasno kako se ponaša i time brend nalazi svoje idealne kupce. Više o ovom modelu pozicioniranja brenda pročitajte u prezentaciji na linku.