LIFESTYLE PODUZETNIK | DIGITALNI NOMAD
t@tomislavpancirov.com

GRUPNA MEDITACIJA ZA MIR

Ovim putem vas sve želim pozvati na grupno sudjelovanje u meditaciji koja će se održati danas u 20:00 h. Smatram da zbog trenutne situacije u svijetu koja dosta utječe na naš um izuzetno je važno pronaći i stvoriti unutarnji mir. Evo kako je do ove ideje došlo…
 
Kada sam se malo odmaknuo od svih vijesti i informacija imao sam potrebu napraviti ovu meditacijsku aktivaciju. Nalazimo se u periodu koji nije jednostavan ni za koga. Zdravstveni problemi iz kojih proizlaze ekonomski stvarna su prijetnja za živote mnogih ugroženih skupina.
 
Budite pametni i pazite na sebe i ljude oko vas. Ono što sam vam htio prenijeti je ideja da mindset držite čistim na isti način kako pazite da čistite vaše ruke. Samo pola dana bez društvenih mreža mi je pokazalo koliko je medijski prostor zagađen negativnim informacijama koje direktno utječu na sve nas. Panika i strah neće nikom pomoći – baš suprotno, mogu samo odmoći i napraviti kaos koji će imati utjecaj na vaše živote. Ovo me podsjeća na Keep Calm and Carry On – motivacijski plakat koji je britanska vlada izradila 1939. u pripremi za Drugi svjetski rat kako bi podigla moral britanske javnosti, uslijed masovnih zračnih napada na velike gradove.
 

 
Pošto sam u izazovu svakodnevne meditacije vidim koliko mi to pomaže i nevjerojatan je osjećaj prije i poslije same meditacije. Tako da bih htio pozvati sve vas na grupnu meditaciju. Svako kod sebe doma, ali u isto vrijeme – danas, ponedjeljak u 20h ćemo meditirati na 5 minuta. Ovo je vrijeme koje nikom nije predugo – čak ni nekom tko nikad nije meditirao. Tu vam je link na moju vođenu meditaciju, ali naravno možete odabrati bilo koju, a sve što morate napraviti je pokrenuti je u 20h, opustiti se i slušati upute. Vjerujte mi osjećat ćete se kao da ste se mentalno otuširali.
 

 
 
Proći ćemo ovaj period, kao i svaki teži do sad, to je sigurno. Ono što je bitno je kako ćete se sa svim nositi i što ćete napraviti nakon njega. Mir je ono što nam je sada nužno potrebno i to vam svima želim. Podijelite poziv na ovu grupnu meditaciju i pozovite svoje prijatelje i obitelji kako bi što više proširili mir u našu svakodnevicu.
 
 

 
 
Cover fotografija:   Arthur Poulin / Unsplash
Tekst fotografija: Polina Zimmerman / Pexels

You might be interested in …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)