LIFESTYLE PODUZETNIK | DIGITALNI NOMAD
t@tomislavpancirov.com

Novi spot iz moje kreativne radionice: "Da si kraj mene"

Iako se nisam planirao razvijati u smjeru produkcije glazbenih spotova, već smo došli do drugog koji radim. S ovim sam ja osobno zadovoljniji nego s prvim, naravno kao i u svakoj vještini, što više toga radiš to si uspješniji u izvedbi.
Spot za pjesmu Marka Končurata – “Da si kraj mene” je nastavak na njegov prvi singl “Bolero” (koji na YouTube kanalu ima preko 133 tisuće pregleda). Za razliku od “Bolera” koji je urban, bez boje, s jakim kontrastima i pomalo mračan – ovaj drugi spot nas doslovno vraća u lagane ljetne dane koji nam fale uvijek kada ih nema, kao i osoba koju volimo što je bit ove pjesme. Zanimljivo je kako je Marko i za ovu pjesmu napisao glazbu i tekst, a kao i do sada, bavi se aktivno stomatologijom.

U glavnoj ženskoj ulozi se odlično snašla mlada arhitektica Mateja Tortić koja je blistala u kreaciji poznatog domaćeg dizajnera Ivana Alduka. Kada smo birali outfit razmišljali smo o onom klasičnom Monica Belucci momentu – predivna žena u očaravajućoj haljini smještena u malo mediteransko mjesto. Roza koktel haljina iz dizajnerove kolekcije Attitude s romantičnim detaljem volana na jednom ramenu pojačala je doživljaj spota kontrastom s tradicionalnim kamenim kućama.
Predivne kamene kuće u uskim uličicama prenose onu intimu zajedništva koja se izgubila u današnjem užurbanom životu, a prazna uvala i cesta dale su osjećaj potpune usamljenosti koji osjećamo kada kraj nas nisu osobe koje volimo.
Priča ovog spota su uspomene koje ožive bez obzira na godišnje doba svakim mirisom, pogledom na more ili šumom valova. Snimali smo na otoku Ugljanu u Kalima i u skrovitoj pješčanoj uvali “Suha” na sjeverozapadnoj strani otoka Ugljana okruženoj predivnom prirodom.
 
Pošto već mogu najaviti da smo dogovorili suradnju i za treći spot osmislio sam vizualni nastavak spota. Dakle prvi spot završava s direktnim sučeljavanjem glavnih aktera, a drugi spot kreće upravo takvim direktnim sučeljavanjem. Treći spot će započeti identičnom scenom, naravno u drugačijem okruženju. S ovim želim poručiti kako su sve ove priče koje interpretiram spotovima zapravo iste, s drugim akterima u drugim okruženjima – pa se svatko može poistovijetiti s emocijom koju nose.
Naknadno smo snimali i cover za singl koji vidite ispod na lokaciji na kojoj smo snimali i podvodne scene spota. Za snimanje je korišten Sony A6000 s portretnom lećom i GoPro Hero 6 Black s Karma dronom.
Javite dojmove i uživajte u spotu! 😉

 

You might be interested in …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)