LIFESTYLE PODUZETNIK | DIGITALNI NOMAD
t@tomislavpancirov.com

Emirates u Zagrebu: putovanja koja motiviraju i inspiriraju

www.digitalnastvarnost.me
Kao što ste sigurno čuli, Emirates je od 1.6. počeo letiti za Zagreb, a novi dnevni let povezuje Hrvatsku s više od 80 svjetskih destinacija u globalnoj mreži Emiratesa — Šangaj, Peking, Bangkok i Kuala Lumpur, Sydney i Melbourne uz samo jedno zaustavljanje u Dubaiju. Napravio sam video s kratkim pregledom predivne Emirates gala večere na kojoj sam bio u Laubi i pričao o putovanjima generalno.

Na zadnjem konkretnijem putu sam bio prije gotovo godinu dana kada sam posjetio New York i LA. To mi je bio prvi put u Kaliforniji koja je inspirirala jedan od mojih najčitanijih blog postova — budućnost bez tereta prošlosti u kojem sam pisao o pozitivnom mindsetu i energiji koju sam tamo doživio.
Putovanja te toliko promijene da kada se vratiš doživiš onaj šok povratka u istu sredinu. Naravno da ti je drago doći doma, ali osjećaš se drugačije. Mislim da bi svatko trebao putovati što više može. Super mi je koncept koji stranci znaju imati da godinu dana nakon faksa putuju i tek onda krenu full time raditi. Upoznaš ljude, druge kulture, postaneš snalažljiviji, otvore ti se vidici. Jednostavno više nisi ista osoba. Postaješ bolja osoba. To te motivira ne samo na osobni rast, već i na poslovni uspjeh, dobiješ nove ideje, upoznaš nove kontakte.
Putovanja ne moraju biti skupa — bar danas ima raznih mogućnosti rada, volontiranja, spavanja po kaučima i kul hostela. Imam i dosta prijatelja vani koje sam kroz godine upoznao pa tako sredim smještaj i družim se s njima. Takva putovanja mi nisu samo turistički izleti.
Generalno, tko želi nađe način, a kad jednom doživiš taj high putovanja, nikad od njega ne odustaješ. Nekad se malo primiri, da, ali onda uskoro ponovo krene kopkati, a ti već tražiš karte.
Ako vam je ovaj video bio kul lajkajte i pogledajte cijeli kanal na www.digitalnastvarnost.me.
Inače od ovog videa imam i sound signature koji mi je snimao voice over artist — Ljubomir Hlobik. 🙂

You might be interested in …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)