LIFESTYLE PODUZETNIK | DIGITALNI NOMAD
t@tomislavpancirov.com

Može li ti 2017. biti najbolja godina do sad?

Ulazimo u zadnji kvartal 2017. godine te je krajnje vrijeme da počnemo razmišljati o tome kako ćemo je završiti. Iz tog razloga, odlučio sam započeti pokret pod nazivom ‘2017. najbolja godina do sad!’. Svake godine pred sam kraj postavljamo ciljeve za novu godinu koje najčešće nikad ne ispunimo. Zašto ne bi sada, kada nam je preostala još četvrtina godine, promijenili svoj put prema kraju godine i obvezali se na pozitivne akcije i dobre odluke?
Cilj mi je motivirati vas na osmišljavanja ciljeva i postavljanja tjednih akcija uz strukturiran plan koji sadrži vježbe zahvalnosti te vizualizacije koje su meni jako koristile. Više informacija možete pronaći u videu:

 

Nagradni natječaj i privatna Facebook zajednica

Svaki četvrtak do kraja godine na bit će objavljen novi sadržaj, a i vi možete sudjelovali tako da sve što dijelite označite s #2017NajboljaGodinaDoSad te oznakom mog Instagram profila @tomislavpancirov kako bi vas mogao pronaći te vas pozvati da se uključite u privatnu Facebook grupu koja će vas dodatno motivirati.
Osim toga tako sudjelujete i u nagradnom natječaju. Prvi zadatak je da preuzmete besplatni PDF vodič te ispunite svoje ciljeve i podijelite ih kao javnu objavu. Na ovaj način će vas i vaša okolina motivirati da vam fokus bude na postizanju ciljeva.
PDF vodič odmah preuzmite na:
Tomislav Pancirov – Vježbe i savjeti za postizanje ciljeva 2017.
Najkreativniji za koje budemo vidjeti da ulažu najviše energije u cijeli ovaj pokret će moći osvojiti individualno savjetovanje sa mnom.
Za sva pitanja, obratite mi se na Facebooku , Instagramu  ili na YouTube kanalu komentarima na zadnji video!
Neka nam svima 2017. stvarno bude najbolja godina do sada. 🙂 

You might be interested in …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)