LIFESTYLE PODUZETNIK | DIGITALNI NOMAD
t@tomislavpancirov.com

Polica privatnosti

POLICA PRIVATNOSTI

Obrt TP, vl. Tomislav Pancirov osobne podatke koje nam šaljete na web-stranici https://tomislavpancirov.com prikuplja, sprema, snima, pohranjuje, čuva, organizira, obrađuje, prenosi te ima uvid u njih sukladno Općoj uredbi za zaštitu osobnih podataka.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Osobne podatke koje nam šaljete putem kontakt forme na web-stranici koristimo za daljnju komunikaciju s vama za potrebe ostvarivanja potencijalne poslovne suradnje.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Google Analytics Googleov je alat za analitiku koji pomaže vlasnicima web-lokacija i aplikacija da saznaju kako se njihovi posjetitelji koriste opcijama njihovih web-lokacija i aplikacija. Može se poslužiti skupom kolačića za prikupljanje informacija i izvješćivanje o statistici upotrebe web-lokacije, a da pritom Googleu ne otkrije identitet pojedinačnih korisnika. Glavni je kolačić Google Analyticsa “__ga”. Saznajte više o kolačićima i informacijama o privatnosti usluge Analytics.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Naša web stranica koristi kolačiće Google Analyticsa kako bi anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li iskustvo korištenja naše web stranice dobro te kako ga možemo poboljšati.

Ako želite onemogućiti da vam navedeni servis sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku:

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Podaci iz kontakt forme kao i podaci prikupljeni u Google Analyticsu čuvaju se 14 mjeseci.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Podaci iz kontakt forme se prikupljaju putem https://contactform7.com i Flamingo sustava kojima upravlja Rock Lobster, LLC.

Analitički podaci se prikupljaju putem Google Analytics sustava kojim upravlja Google.

Vaše kontakt informacije

Za brisanje podataka ili bilo kakve informacija kontaktirajte nas na t@tomislavpancirov.com.

Dodatne informacije

Kako štitimo vaše podatke

Uložili smo puno vremena i truda kako bi osigurali da vaši osobni podaci budu prikupljeni, spremljeni, snimljeni, pohranjeni, čuvani, organizirani, obrađeni, preneseni, te da imamo uvid u njih u skladu s najvišim standardima zaštite osobnih podataka. Osobni podaci koje nam šaljete pohranjuju se u digitalnom obliku te se čuvaju na računalu koje je zaštićeno jedinstvenom lozinkom.