LIFESTYLE PODUZETNIK | DIGITALNI NOMAD
t@tomislavpancirov.com

Radionica

Nastavno na brief s detaljima ciljeva i ishoda, interaktivna radionica se izvodi u vašim prostorima ili online. Moguće je dogovoriti follow-up s polaznicima radionice kao i podršku u online zajednici.

Pročitaj više

Predavanje

Ovisno o temi predavanje se prilagođava vašim potrebama, bilo da se radi o internom predavanju ili predavanju u sklopu konferencije.

Pročitaj više

Strategija

Izrada strategije nastavno na ispunjen brief i intervju s klijentom obuhvaća analizu, pregled i usklađivanje s poslovnim ciljevima, strateški smjer i osmišljavanje aktivnosti. Po završetku izrade dokumenta sve se detaljno prezentira te se zajedno definiraju potencijalni dodaci i izmjene u skladu s vašim željama. Finalni dokument je napisan i popraćen vizualnim primjerima koji su dovoljno jasni da i senior i junior koji možda prvi put provode ovu aktivnost mogu razumjeti zašto i kako napraviti zadatke za ostvarenje postavljenih ciljeva.

Pročitaj više

Konzalting

Savjetovanje vezano uz temu se može dogovoriti jednokratno u trajanju od jednog sata ili u sklopu paketa ovisno o vašim potrebama.

Pročitaj više