LIFESTYLE PODUZETNIK | DIGITALNI NOMAD
t@tomislavpancirov.com

Reels video produkcija

Instagram Reels videa su trenutno najbolji način za postizanje organskog dosega i brendiranje kroz sadržaj. Reels video produkcija uključuje snimanje na lokaciji, editiranje, filtriranje i prijedlog trending glazbe za korištenje na Instagramu.

Pročitaj više

Content suradnja na mojim digitalnim kanalima

Suradnja u obliku izrade contenta za predstavljanje vašeg proizvoda ili usluge na mom Instagramu, YouTube kanalu, LinkedInu, Facebooku, TikToku ili blogu. Sve suradnje su autentične i dogovaraju se isključivo ukoliko zaista podržavam proizvod ili uslugu te sam je imao prilike isprobati. Moguće je dogovoriti i korištenje produciranog contenta na vašim kanalima te u vašim oglasnim kampanjama. Media kit je dostupan u resursima na meniju u zaglavlju stranice.

Pročitaj više

Radionica

Nastavno na brief s detaljima ciljeva i ishoda, interaktivna radionica se izvodi u vašim prostorima ili online. Moguće je dogovoriti follow-up s polaznicima radionice kao i podršku u online zajednici.

Pročitaj više

Predavanje

Ovisno o temi predavanje se prilagođava vašim potrebama, bilo da se radi o internom predavanju ili predavanju u sklopu konferencije.

Pročitaj više

Strategija

Izrada strategije nastavno na ispunjen brief i intervju s klijentom obuhvaća analizu, pregled i usklađivanje s poslovnim ciljevima, strateški smjer i osmišljavanje aktivnosti. Po završetku izrade dokumenta sve se detaljno prezentira te se zajedno definiraju potencijalni dodaci i izmjene u skladu s vašim željama. Finalni dokument je napisan i popraćen vizualnim primjerima koji su dovoljno jasni da i senior i junior koji možda prvi put provode ovu aktivnost mogu razumjeti zašto i kako napraviti zadatke za ostvarenje postavljenih ciljeva.

Pročitaj više

Konzalting

Savjetovanje vezano uz temu se može dogovoriti jednokratno u trajanju od jednog sata ili u sklopu paketa ovisno o vašim potrebama.

Pročitaj više