LIFESTYLE PODUZETNIK | DIGITALNI NOMAD
t@tomislavpancirov.com

RECENZIJA: Hyperice Hypersphere masažna kugla

Hyperice Hypersphere masažna kugla će vam pomoći za oporavak nakon treninga, ali i izmasirati vas nakon teškog dana u uredu. Evo nove Digitalni nomad testira recenzije. Ovu masažnu kuglu proizvodi tvrtka Hyperice koja se uglavnom bavi proizvodnjom masažnih proizvoda, odnosno proizvodima za oporavak profesionalnih sportaša. Osim kugle, imaju i vibrirajući roler i čekić za masažu. Možete istražiti i njihove druge proizvode ako vas zanima tako nešto.
Zašto baš kugla od svih njihovih proizvoda?
Inače nisam osoba koja voli masaže, koja ide na masaže iako bih naravno trebao. Radim sjedeći i često budem ukočen i bole me leđa, ali nikad nisam bio fan klasičnih sprava za masažu koje sam pronalazio.
Kada sam probao ovu kuglu, ono što me je oduševilo kod nje je da sam mogu birati koliki će biti pritisak te masaže. Kod klasičnih masaža me smeta što su mi previše grube i ne paše mi ta bol dok me se masira. Kod nje imate više razina pritiska, tako da upalite gumb za paljenje i ona počne vibrirati. Ima 3 razine vibracije. Sad vam ne mogu dočarati koliko je to jako, ali u principu je dosta snažna. Ako je prislonite uz sebe doslovno osjetite kako vam glas vibrira dok ju držite na sebi. Možda najbolje da pogledate video recenziju za to…

Hyperice Hypersphere masažna kugla je punjiva te s njom dolazi punjač, tako da se ne morate brinuti za taj dio. Prilikom korištenja bilo bi dobro da je koristite na mekanoj podlozi, jer je ona sama po sebi prilično čvrsta. Ima gumenu oblogu oko sebe ali je dosta tvrda pa je nećete moći koristiti na tvrdim podlogama zato što će sve previše vibrirati i bojim se da bi se mogla oštetiti.
Možete nabaviti po cijeni od 165 eura, te dolazi u dva izdanja: U crnoj boji i u crno – zelenoj boji.
Meni osobno crna kugla je puno ljepša, jer izgleda onako svemirski, kao da je izašla iz Star Treka.
Što se tiče odluke, preporučiti ovu kuglu ili ne, rekao bih #odobreno.
Zaista ima smisla za nekoga poput mene tko radi u uredu ili dosta vježba, a ne voli masaže, nema vremena ili ne želi odlaziti na profesionalne masaže pa onda kao posljedicu toga ima bolove u leđima ili u bilo kojem dijelu tijela kojeg treba izmasirati.
Ako znate nekoga kome treba ovakva masažna kugla, preporučite mu ovaj blog ili video, a imate li neki prijedlog za iduću recenziju pišite u komentarima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)