2022. najbolja godina do sad: Vodič za postavljanje ciljeva i planiranje godine

Hej, čestitam ti na prvom koraku da ti ova godina bude najbolja do sad! Započeo sam ovaj pokret jer sam kao i svi iz godine u godinu radio novogodišnje odluke koje se nikad ne bi ostvarile. Onda sam shvatio kako trebam promijeniti životni stil i u njega postaviti sve akcije koje će me voditi do željenih ciljeva. Ovo je godina u kojoj konačno nakon pandemije ponovo uzimamo život u svoje ruke, moćnije no ikad. 2022. je godina – tebe.  Svega što jesi i želiš postati, svega što odgađaš i trebaš otpustiti i svega s čim ćeš oduševiti prvenstveno sebe, a potom i cijeli svijet. A kada to sve napraviš na sebi imaš vibe koji privlači tvoj tribe kako kaže citat s naslovnice. Niti jedan čovjek nije otok i ako su nas prethodne godine što naučile to je da moramo zajedno raditi kako bi postigli rast.

Neovisno o tome kada krećeš u postavljanje svojih fokusa i želja za ovu godinu, bitno je da shvatiš kako promjena kreće iznutra te kako se ništa neće promijeniti ako ne promjeniš svoj mindset. Nadam se da će ti ovaj vodič pomoći u tome.

Na YouTube kanalu imaš playlistu s nazivom projekta i tamo možeš naći 31 video s opisima svih zadataka s 20 inspirativnih gostiju. Prošle godine sam napravio ova videa i te vježbe su ostale iste. Za dodane vježbe iz ovogodišnjeg vodiča ti ne treba video uputa, jako su jednostavne. 

Dok pišem ovo nalazim se u New Yorku, gradu kojem se uvijek vraćam i koji me neopisivo motivira. Na Times Squareu sam u sklopu programa pripreme dočeka napisao želju da nam svima ova godina zaista bude najbolja do sad i ta će se želja s ostalim konfetima u ponoć ispustiti s poznatom kuglom. Mislim da nema snažnije metafore za novi početak, a video puštanja te želje možeš vidjeti na mom Instagramu.

Ako ti se vodič sviđa, podijeli ga nekom koga će također inspirirati ili podijeli svoje iskustvo na Instagramu s oznakom profila @tomislavpancirov i hashtagom #2022NajboljaGodinaDoSad.

Na linku ispod možete preuzeti cijeli vodič sa 70 stranica. Ako želite podijeliti iskustva, možete to napraviti Facebook grupi. Naziv na koji ste pozitivno reagirali – Planuary, planning + january može biti naziv aktivnosti ako ovaj bootcamp prolazite u siječnju, ali naravno, ako ste ga započeli i u nekom drugom mjesecu – nikad nije kasno, samo budite konzistentni. Teme su podijeljenje u 3 cjeline – PRIPREMA, PLANIRANJE I ORGANIZACIJA te finalno AKCIJA jer bez akcije, sigurno nećete postići da vam ovo bude super godina.

Iskreno sam uzbuđen zbog ovog, i kako sam napisao u nedavnoj objavi na Instagramu, ovo nije trenutak za moto Keep Calm And Carry On – upravo suprotno. Baš sada trebamo zapeti, jasno odlučiti što želimo, kako ćemo doći do toga i djelovati. Pozovite sve za koje mislite da su spremni na ovakav bootcamp i dovedimo skupa cijelo društvo u jednu novu, bolju fazu – najbolju do sada.

 

PREUZIMANJE

Cijeli novi PDF vodič s vježbama na 70 stranica preuzmite preuzmite besplatno na: PDF – 2022. najbolja godina do sad

Pročitajte i...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *