2021. najbolja godina do sad: Vodič za postavljanje ciljeva i planiranje godine

Prošla godina je za mnoge bila i više nego zahtjevna. Koronakriza je mnoge dovela u osjećaj beznađa, stalni potresi pojačali su osjećaj nesigurnosti, a nekima i oduzeli samu sigurnost doma. Puno ljudi je izgubilo nešto jako važno – vjeru u bolje sutra. 2020. je bila godina kada smo više nego ikad shvatili koje su prave vrijednosti i da se ne želimo vraćati na one postavke od prije jer jednostavno nisu bile održive.

Povijesno gledano nakon teških razdoblja uvijek je dolazilo razdoblje prosperiteta i upravo zato vjerujem kako nas sada čeka Nova renesansa. Više razmišljanja o toj temi možete pogledati u videu koji sam snimio. Ova promjena u društvu dolazi od svih nas, od mene, od tebe jer svi mi činimo to isto društvo. Ovaj vodič je prilika da osobnu renesansu doživite svi koji želite raditi na sebi. Prilika da se ponovo osmislite i krenete od početka. Jedan od citata koji su najviše utjecali na mene je jednostavna izreka: Life is not about finding yourself. Life is about creating yourself. Upravo zato ta promjena kreće od vas.

2021. najbolja godina do sad je masterclass za planiranje, bootcamp koji će biti dostupan cijelu godinu, neovisno o tome kada se želite uključiti. Definicija bootcampa kaže kako je to vojni kamp za obuku novaka, vrlo oštre discipline. Ja ne volim rigidnost, ali bez pravila ništa ne može funkcionirati. Zato vas upravo za ovaj prvi dnevni zadatak tražim da potpišete ugovor sami sa sobom u kojem se obvezujete kako ćete izvršiti sve zadatke.

Na linku možete pronaći PDF koji ćete isprintati, potpisati i sebi obećati kako ćete uložiti vrijeme u sebe. Na kraju programa možete sve isprintane materijale povezati u jednu cjelinu. Ovaj bootcamp traje 31 dan s 31 videom od kojih svaki ima jedan zadatak. Pazio sam da je kratak kako bi ga baš svatko mogao ispuniti, a imat ćemo i dosta stručnih gostiju. Ako želite podijeliti iskustva, možete to napraviti Facebook grupi. Naziv na koji ste pozitivno reagirali – Planuary, planning + january može biti naziv aktivnosti ako ovaj bootcamp prolazite u siječnju, ali naravno, ako ste ga započeli i u nekom drugom mjesecu – nikad nije kasno, samo budite konzistentni. Teme su podijeljenje u 3 cjeline – PRIPREMA, PLANIRANJE I ORGANIZACIJA te finalno AKCIJA jer bez akcije, sigurno nećete postići da vam ovo bude super godina.

Iskreno sam uzbuđen zbog ovog, i kako sam napisao u nedavnoj objavi na Instagramu, ovo nije trenutak za moto Keep Calm And Carry On – upravo suprotno. Baš sada trebamo zapeti, jasno odlučiti što želimo, kako ćemo doći do toga i djelovati. Pozovite sve za koje mislite da su spremni na ovakav bootcamp i dovedimo skupa cijelo društvo u jednu novu, bolju fazu – najbolju do sada.

 

PREUZIMANJE

Puni PDF od 65 stranica preuzmite besplatno na: PDF – 2021. najbolja godina do sad

Naslovna stranica i početak vodiča: Uvod

 1. Zadatak: Ugovor sa samim sobom PDF
 2. Zadatak: Zahvalnost PDF
 3. Zadatak: Bucket lista PDF
 4. Zadatak: Osobni ciljevi PDF
 5. Zadatak: Poslovni ciljevi PDF
 6. Zadatak: Vizualizacija PDF
 7. Zadatak: Ideja za biznis PDF
 8. Zadatak: Meditacija PDF
 9. Zadatak: Identitet PDF
 10. Zadatak: Mindset i samopouzdanje PDF
 11. Zadatak: Mjesečni fokusi PDF
 12. Zadatak: San PDF
 13. Zadatak: Prehrana PDF
 14. Zadatak: Fitness PDF
 15. Zadatak: Financije PDF
 16. Zadatak: Dom PDF
 17. Zadatak: Poslovni plan PDF
 18. Zadatak: Digitalna organizacija PDF
 19. Zadatak: Izgled i stil PDF
 20. Zadatak: Petogodišnja vizija PDF
 21. Zadatak: Tjedne akcije PDF
 22. Zadatak: Osobni brend PDF
 23. Zadatak: Journaling PDF
 24. Zadatak: Networking PDF
 25. Zadatak: Edukacija PDF
 26. Zadatak: Rutina PDF
 27. Zadatak: Zajednica PDF
 28. Zadatak: Kreativnost PDF
 29. Zadatak: Sreća PDF
 30. Zadatak: Podrška PDF
 31. Zadatak: Pismo sebi PDF

Prazna stranica za Bilješke PDF

Pročitajte i...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *